BOUWBEDRIJF OOSTEBRINK

Bouwbedrijf Oostebrink  is een bouwbedrijf, gevestigd in Roden. Ons werkterrein ligt voornamelijk in de drie noordelijke regio’s, Drenthe, Friesland en Groningen. De kracht van het bedrijf ligt in een totaalconcept dienstverlening voor een ieder met bouw- en/of verbouwplannen. Wij regelen nieuwbouw –en verbouwprojecten van A tot Z, inclusief zaken zoals bouwtekeningen, vergunningen, stucwerk, installatiewerk en dakbedekking.

Bouwbedrijf Oostebrink  is opgericht in 2005 en is inmiddels uitgegroeid tot een middelgroot bouwbedrijf. Door de loop der jaren is ruime ervaring opgedaan door de diversiteit en realisatie van tientallen bouwprojecten. Bouwbedrijf Oostebrink  is zowel actief op het gebied van burgerlijke- als utiliteitsbouw, dus voor particulieren en bedrijven.

Ons bedrijf levert ook bouwmaterialen aan de doe-het-zelver of professional. Op alle bouwmaterialen wordt de geldende fabrieksgarantie verleend.

Bouwbedrijf Oostebrink  is gevestigd aan de Produktieweg 22 in Roden. Wilt u meer informatie over onze werkzaamheden of een geheel vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact op via het contactformulier. Wij zijn u graag van dienst.

U kunt de Algemene Voorwaarden van Bouwbedrijf Oostebrink hier downloaden.