AANBOUW – UITBOUW

Het bouwen van een aanbouw / uitbouw is een spannende gebeurtenis, waarbij u aan de slag wilt met een betrouwbaar bouwbedrijf. Dit bedrijf heeft u in de vorm Bouwbedrijf Oostebrink  uit Roden gevonden.

Bouwbedrijf Oostebrink  werkt op een klantvriendelijke wijze; wij bouwen uitsluitend in goed overleg met de desbetreffende opdrachtgever(s). De aanbouw / uitbouw wordt in samenspraak met de architect en de klant ontworpen. Natuurlijk staan hierbij uw eigen wensen en ideeën centraal.

Het bouwproject kan worden gerealiseerd als totaalconcept. Concreet betekent dit dat Bouwbedrijf Oostebrink  alles voor u regelt, zoals bouwtekeningen, vergunningen en het samenwerken met betrouwbare en erkende professionals, zoals installateurs, dakdekkers en stukadoors.

Tijdens bouwprojecten worden de nieuwste ontwikkelingen uit ons vakgebied toegepast, echter hierbij verliezen wij vakmanschap en ambachtelijkheid nooit uit het oog. Bouwbedrijf Oostebrink  levert uitstekende kwaliteit door een traditionele manier van bouwen, waarbij wordt voldaan alle moderne eisen.