VERBOUW

Een verbouwing aan uw woning of bedrijfspand betekent meestal een tijdelijke belemmering van de dagelijkse gang van zaken. Bouwbedrijf Oostebrink  uit Roden probeert deze verstoring te minimaliseren door extra aandacht en inspanning te leveren betreft de planning, organisatie en uitvoering van projecten. Door onze opgebouwde ervaring zijn wij in staat om overlast voor u en de omgeving te beperken.

Wanneer Bouwbedrijf Oostebrink  aan een project begint, zult u ervaren dat wij de daaropvolgende dagen de werkzaamheden continue doorzetten. Bovendien komen de korte communicatielijnen en onze flexibiliteit, de looptijd van het project ten goede.

Wij zijn gespecialiseerd in het aanpassen van particuliere woningen of bedrijfspanden, in –en externe winkelverbouwingen en het verbouwen van boerderijen naar woonboerderijen.

Tijdens verbouwingen maakt Bouwbedrijf Oostebrink  gebruikt van kwalitatief hoogwaardige materialen, allen komend uit eigen beheer. Indien gewenst, maken wij gebruik van onderhoudsarme materialen, zoals kunststof en aluminium.

Wilt u meer informatie over verbouw of een geheel vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact op via ons contactformulier.